Categories

Telegram Otomatik Mesaj Silme

Telegram Otomatik Mesaj Silme

Telegram Otomatik Mesaj Silme özelliği tam olarak nedir ve nasıl çalışır? Mesajlarınızı, alıcı tarafından açıldıktan sonra otomaitk silinecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Dilerseniz bunu nasıl yapacağınıza bakalım.

Telegram Otomatik Mesaj Silme nasıl çalışır?

Telegram Otomatik Mesaj Silme işleminin yalnızca Gizli Sohbetler için kullanılabilir olduğunu söylemeliyiz. Zamanlayıcıyı ayarlamak için saat simgesine dokunduktan sonra (iOS’ta giriş alanında, Android’de üst çubukta) Otomatik Silme Zamanlayıcısını istediğiniz zamana ayarlayabilirsiniz.

Saat, alıcının ekranında mesajın görüntülendiği anı işaretler. Süre biter bitmez mesaj her iki cihazdan da silinir.

Kısa sürede kendini imha eden zamanlayıcılarda (örneğin 1 dakikadan daha kısa olanlarda) gönderilen fotoğraflar yalnızca parmağınızı üzerlerinde tutarken görüntülenebilir. Zamanlayıcının yalnızca zamanlayıcı ayarlandıktan sonra gönderilen mesajlar için geçerli olduğunu lütfen unutmayın. Bu ayar önceki mesajları etkilemez.

Telegram Otomatik Hesap Silme Nasıl Çalışır?

Telegram ticari bir organizasyon değildir ve burada disk alanlarına büyük önem verirler. Bir kullanıcı olarak Telegram’ı kullanmayı bıraktıysanız ve en az altı ay boyunca giriş yapmazsanız, hesabınız Telegram bulutunda depoladığınız tüm mesajlar, medya, kişiler ve diğer tüm verilerle birlikte silinecektir. Ayrıca, etkin olmayan hesabınızın sonradan otomatik silineceği süreyi Ayarlar’dan da değiştirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir